Ella & Frank

SUMU Big Band with Strings
feat. Aili Ikonen ja Sami Pitkämö

SUMU Big Band With Stringsin Ella & Frank -konsertit lumosivat kuulijat toukokuussa niin Turussa kuin Salossakin. Yleisön pyynnöstä esitämme ohjelmiston vielä kerran syyskuussa Naantalissa, ja solisteina ovat tietenkin Suomen Ella ja Frank, upeat Aili Ikonen ja Sami Pitkämö. Konsertissa kuullaan niin Ella Fitzgeraldin ja Frank Sinatran tunnetuiksi tekemiä jazz-klassikoita kuin Ailin ja Samin omaakin ohjelmistoa. Orkesteria johtaa kapellimestari Rami Koskinen.

Maamme arvostetuimpiin esiintyjiin lukeutuva Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä. Ikonen esiintyy laaja-alaisesti aikamme huippuartistien ja -orkesterien kanssa, ja häntä on kuultu niin Umo Jazz Orchestran, Turun Filharmonisen Orkesterin, Norrbotten Big Bandin, Tampere Filharmonian kuin Dallapénkin solistina. Levyttävänä artistina Aili Ikonen on toiminut vuodesta 2004 alkaen. Diskografia sisältää muun muassa kaksi sooloalbumia, Piirrä minut ja Laulan, Hereä-yhtyeen Emma-ehdokkaanakin vuonna 2016 kilvoitelleen Veden värit -levyn, suomalaisen jazziskelmän ytimeen pureutuvan Jazzbasillin yhdessä HERD-jazztrion kanssa sekä Ella Fitzgeraldille omistetun albumin Aili Ikonen & Tribute to Ella.

Sami Pitkämö aloitti muusikonuransa pasuunaa soittamalla kotikaupungissaan Kauhajoella. Parikymppisenä Pitkämö muutti Helsinkiin opiskelemaan Pop & Jazz Konservatorioon jazz-pasuunan soittoa ja samaan aikaan soitti ja sovitti Boston Promenaden riveissä, lauloi omassa Riemukupla-bändissään sekä sävelsi musiikkia moneen suuntaan. Nykyisin Pitkämö johtaa bändejä television huippusarjoissa (Tanssii Tähtien Kanssa, Obladii ja Nevada), sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin ja  johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria. Hän on ollut myös yksi kuudesosa legendaarista Hemma Beast -yhtyettä.

Liput Webshopista 25€ / ovelta 30€

SUMU Big Band with Strings: Ella & Frank

solisteina Aili Ikonen ja Sami Pitkämö

Tiistaina 18.9.2018 klo 19.00

Kristoffer-sali Opintie 2, Naantali