SUMU Big Band

SUMU Big Band on reilu parikymmenpäinen joukko turkulaisia harrastajamuusikoita. Orkesteri on perustettu vuonna 1964 ja syksyllä 2011 se sai nykyisen big band -muotonsa. Seuraa kuulumisia näillä sivuilla ja vieraile osoitteessa facebook.com/sumubigband.

SUMU Big Band järjestää vuosittain useita isompia konserttikokonaisuuksia, joiden lisäksi SUMU esiintyy myös yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden tilaisuuksissa.

SUMU Big Bandin solisteina on esiintynyt useita maailmanluokan tähtiä, mm. Aili Ikonen, Jusu Heinonen, Jari Hongisto, Tane Kannisto, Tero Lindberg, Sami Pitkämö ja Antti Sarpila.

JUHLAT MIELESSÄ?

Suunnitteletpa sitten pienimuotoista serenadia ystävälle tai megaluokan gaalaillallisia yrityskumppaneille, SUMU Big Band huolehtii tilaisuuden musiikista ammattimaisin ottein. Puolen vuosisadan kokemuksella autamme tarvittaessa tilaisuuden ohjelmarungon rakentamisessa ja sopivan musiikin valinnassa.

Orkesteri esittää pääasiassa viihde- ja tanssimusiikkia letkeistä swingeistä kuumiin lattareihin ja rytmikkäästä funkista big band -klassikoihin. Oman värinsä sointiin antavat loistavat instrumentti- ja laulusolistit.

SUMU Big Band on joustava, muuntautumiskykyinen ja helposti liikuteltava. Olemme esiintyneet duona yllätyssyntymäpäivillä ja isona orkesterina konserttisaleissa Suomessa ja naapurimaissa. Olemme soittaneet häiden, vesillelaskujen ja Oktoberfestien lisäksi mm. meressä, metsän keskellä, vanhassa vankilassa ja räntäsateessa. SUMU Big Bandin musiikillinen ilotulitus voi olla mukana sinunkin tilaisuudessasi.

Ota yhteyttä, niin tehdään juhlastasi tilaisuus!

Nähdään konserteissa!