SUMU Big Band

Musician/Band
1K

- Musiikkia ihmisille -

SUMU Big Band

4 weeks 1 day ago

Perjantaina 12.3.2021 klo 14.05 tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun hallitus tiedotustilaisuudessaan suositteli yli 500 hengen tapahtumia kiellettäväksi. Siitä alkoi suomalaisen elävän musiikin eloonjäämistaistelu, jossa ala jätettiin selviytymään ilman toimintavalmiuksia tai tulevaisuutta.

#VuosiHiljaisuutta #EttÅrAvTystnad

SUMU Big Band

SUMU Big Band

1 month 1 week ago

AIKATAULUMUUTOS, TAAS... 😔

Vallitsevasta koronatilanteesta ja sen aiheuttamista rajoituksista johtuen olemme päättäneet siirtää kevään konsertit vuodella eteenpäin. Ystävien kesken ja I Will Always Love You – Music of Whitney Houston esitetään keväällä 2022. Pahoittelemme muutosta ja toivomme, että syksyyn mennessä rajoituksia on kevennetty niin, että voimme esittää loppuvuoden ohjelmiston suunnitellusti.

Vuoden 2021 kausikorttien voimassaoloa jatketaan tässä vaiheessa automaattisesti keväälle 2022 niin, että kortilla pääsee kuuntelemaan luvatut neljä konserttia. Mikäli vielä muita muutoksia loppuvuoden aikana ilmenee, palaamme niihin asian ollessa ajankohtainen.

Tarkemmat konserttipäivät ilmoitetaan myöhemmin. Ajantasainen ohjelmisto on nähtävissä sivulla www.sumubigband.fi. Mahdolliset tiedustelut voi lähettää osoitteeseen info@sumubigband.fi

SUMU Big Band

SUMU Big Band

2 months 1 week ago

AIKATAULUMUUTOS

Koronarajoitusten jatkuessa joudumme siirtämään ystävänpäiväksi tarkoitetun konsertin ajassa eteenpäin. Uusi ajankohta on sunnuntaina 21.3. klo 16.00, paikka Ravintola Kåren.

Konsertin toteutuminen riippuu luonnollisesti kulloinkin voimassaolevista suosituksista ja rajoituksista, joten jäämme seurantalinjalle niiden suhteen. Liput eivät tule vielä myyntiin.

Kiitos tuestanne.

SUMU Big Band

3 months 1 week ago

SUMU Big Band: katsaus päättyvään vuoteen ja uutisia alkavasta vuodesta

Vuoden vaihtuessa on hyvä muistella hiukan SUMU Big Bandin kulunutta vuotta ja luoda katsaus kohti tulevaa luottavaisin mielin. Vuosi 2020 oli poikkeuksellinen kaikille, mutta erityisen iso vaikutus koronalla tuntui olevan konserteille ja muille yleisötapahtumille jopa maailmanlaajuisesti. SUMU Big Band onnistui kuitenkin järjestämään kolme erinomaista konserttia vuoden aikana.

Kevään konserttimme License to Swing esitteli raikkaita sovituksia tunnetuista James Bond -elokuvien teemoista. Konsertissa solisteina esiintyivät Elisa Ockenström (laulu) ja Kristian Lakari (saksofoni). James Bond -tapahtumiin erikoistunut 007 Travelers julkaisi kuvallisen konserttiraportin vierailustaan Naantalin
konsertissa www.007travelers.com/reviews/007-tapahtumaraportti-license-to-swing-naantali-9-2-2020/

Toinen kevääksi kaavailtu konserttimme SUMU Big Band with Strings: I Will Always Love You - Music of Whitney Houston jouduttiin kokoontumisrajoitusten vuoksi siirtämään keväältä syksyyn. Sigyn-salin kapasiteetista oli turvavälien vuoksi käytössä vain noin kolmasosa, joten konsertti myytiin hyvin nopeasti
ennakkomyynnissä loppuun. Whitney Houstonin tunnetuksi tekemistä kappaleista koostuneessa konsertissa big bandia täydensivät jouset ja laulusolistina kuultiin upeaa Iina Mutikaista.

Ennen joulukuuta SUMU Big Band harjoitteli jouluohjelmistoa epävarmoissa tunnelmissa. Koronarajoitusten kiristymistä osattiin odottaa, mutta toivoimme tilanteen sallivan turvavälein
varmistettujen konserttiemme järjestämisen. Ennen loppuvuoden kokoontumisrajoitusten kiristymistä ehdimme pitää yhden konsertin T-talolla Turussa. Konserttipaikaksi oli alun perin varattu ravintola Kåren, mutta rakennuksessa olleen tulipalon takia paikka piti vaihtaa. Jo perinteeksi muodostuneessa Joulu on tsääs, joulu on tsääs, kattilat täynnä groovee -konsertissa esitimme joululaulujen klassikoita ja olipa mukana pari vähemmänkin tunnettua mielenkiintoista ulkomaista joulusävelmää.

Kaikissa vuoden 2020 konserteissa orkesteria johti kapellimestari Rami Koskinen ja asiantuntija-juontajana sekä James Bond että Whitney Houston -konserteissa kuulimme Taneli Pyysaloa.

Kokoontumisrajoitusten takia myös säännölliset orkesteriharjoitukset joutuivat tauolle keväällä ja joulukuussa. SUMU Big Band kuitenkin piti yllä musiikkitoimintaansa ja julkaisimme useita etämusiikkivideoita YouTube -kanavallamme. Huhti-toukokuussa julkaisimme neljä videota, joista ensimmäinen esitettiin myös valtakunnallisesti televisiossa:

SUMU Big Band with Strings: That's What Friends Are For,
solistina Iina Mutikainen, laulu
youtu.be/_Ugbb4VFSL0

SUMU Big Band with Strings: Let's Face The Music And Dance,
solisteina Salla Haataja ja Ari Setälä, laulu
youtu.be/vqLgPl7lrpg

SUMU Big Band feat. Sami Pitkämö: Onnellinen blues
solistina Sami Pitkämö, laulu
youtu.be/vRjqDKPhuBA

SUMU Big Band with Strings feat. Tero Lindberg: Speak Softly Love
solistina Tero Lindberg, trumpetti
youtu.be/KMMdmLvHVng

Joulun seutuvilla julkaisimme vielä videot kahdesta joulukonserttimme kappaleesta:

SUMU Big Band with Strings: Santa Claus is Coming to Town
solistina Ari Setälä, laulu
youtu.be/yJLuWkEOGic

SUMU Big Band: Sylvian joululaulu
solistina Salla Haataja, laulu
youtu.be/-NMhE9-1oJA

Orkesterillamme on pitkä historia, mutta tulevana vuonna vietämme big band -toimintamme kymmenvuotisjuhlaa. Juhlavuodelle onkin luvassa jälleen hienoja elämyksiä!

Aloitamme vuoden huimalla konsertilla Ystävien kesken, jossa solisteina on Suomen jazz-kentän huippunimiä: Jusu Heinonen, Jay Kortehisto, Tero Lindberg, Sami Pitkämö, Severi Pyysalo ja Antti Sarpila. Konsertti pidetään ystävänpäivänä 14.2.2021 ravintola Kårenilla ja sen juontaa Taneli Pyysalo.

Koska viime syksyn I Will Always Love You – Music of Whitney Houston -konserttimme oli loppuunmyyty, esitämme sen yleisön pyynnöstä uudelleen 24.4.2021 Naantalin Kristoffer-salissa. SUMU Big Band with Strings -kokoonpanon laulusolistina on tälläkin kertaa Iina Mutikainen ja juontajana Taneli Pyysalo.

Lokakuussa juhlistamme 10-vuotista taivaltamme konsertilla Vuosikymmenen SUMU. Esiintymisissämme olemme saaneet kuulla omien soittajiemme huikeita sooloja, mutta jotenkin ne aina jäävät taka-alalle kun konsertti tehdään jonkun tietyn solistin nimellä. Tässä 10-vuotiskonsertissa valokeilaan pääsevät vihdoinkin
oikeutetusti omat taitavat laulu- ja instrumenttisolistimme.

Vuoden päätteeksi saapuu solistiksimme juhlavuoden joulukonserttiin elävä legenda Antti Sarpila. Jouluinen Swinging Christmas -ohjelmisto saattaa sisältää tuttuja aineksia Sarpilan aiempien vuosien joulukonserteista, mutta SUMU Big Bandin kanssa kattaus on tuore ja joukkoon sekoittunee hieman
uusiakin mausteita.

Edullisimmin pääset nauttimaan kaikista SUMU Big Bandin juhlavuoden konserteista kausikortin avulla. Webshopissamme webshop.sumubigband.fi on tällä hetkellä myynnissä rajallinen erä kortteja melkeinpä liiankin halpaan 50 euron hintaan. Kortti oikeuttaa veloituksetta yhteen sisäänpääsyn jokaiseen
konserttiproduktioomme vuoden 2021 aikana. Jos konsertti järjestetään sekä Turussa että Naantalissa, voit vapaasti valita kumpaan konserttiin osallistut.

SUMU Big Band kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille onnellista uutta vuotta 2021!
www.youtube.com/channel/UCtxmsaTnLlP1R1m8C_IKZqA

SUMU Big Band

3 months 1 week ago

Joulurauha ja -tunnelma jatkuvat vielä, vaikka osa meistäkin palaa huomenna töihin. Tämä Vellu Halkosalmen upea sovitus Sylvian joululaulusta on yksi SUMUn jouluohjelmiston kivijaloista, ja toivomme että nautitte siitä näin virtuaalisesti yhtä paljon kuin livenäkin.

youtu.be/-NMhE9-1oJA

SUMU Big Band

3 months 2 weeks ago

Pari yötä olisi vielä jouluun, mutta SUMU Big Band With Strings avasi jo kaikki kalenteriluukut...

Toivotamme tämän videon myötä riemuisaa ja turvallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021! 🎅🎄🎁

youtu.be/yJLuWkEOGic

SUMU Big Band

SUMU Big Band

3 months 3 weeks ago

SUMU Big Band

4 months 3 hours ago

Tänä vuonna ei SUMU valitettavasti pääse säestämään Kauneimpia joululauluja, mutta kokonaan ilman ei silti tarvitse olla. Yhteislaulutilaisuuksia järjestetään verkossa useampia ja lauluvihkojakin on jaossa. Katso allaolevasta artikkelista itsellesi sopivat noutopaikat ja lauluajat.

www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5161352/Korona+siirsi+kauneimmat+joululaulut+verkkoon++lauluvihkoja+jaossa+kaupungilla

SUMU Big Band

4 months 1 week ago

Hyvät ystävät,

Uudet koronarajoitukset tulevat voimaan Varsinais-Suomessa 3.12.2020 ja niiden vuoksi joudumme valitettavasti peruuttamaan Joulu on tsääs -konserttimme Naantalissa 5.12.2020. Olemme tilanteesta erittäin pahoillamme.

Mikäli haluat palautusta lipun hinnasta, lähetä osoitteeseen info@sumubigband.fi viesti, jossa kerrot, millä nimellä olet lipun/liput verkkokaupasta varannut, lippujen lukumäärän sekä IBAN-tilinumeron palautusta varten. Lähetä viesti ystävällisesti 15.12.2020 mennessä.

Toivomme yleisöllemme kaikesta huolimatta rauhaisaa joulunodotusta ja ennen kaikkea terveyttä! Tapaamme jälleen ensi vuonna.

SUMU Big Band

4 months 1 week ago

Joulu tulee tänäkin vuonna, kunhan pidämme huolta itsestämme ja toisistamme. SUMUn konserteissa huolehdimme turvaväleistä, käsihygieniasta ja mahdollisuuksien mukaan kasvosuojien käytöstä sekä rajoitamme yleisömäärää voimassaolevien suositusten mukaisesti.

Konsertit järjestetään
su 29.11. klo 16.00 T-talo, Turku
la 5.12. klo 16.00 Kristoffer-sali, Naantali

Liput ennakkomyynnissä webshop.sumubigband.fi
Kausikorttilaisia pyydetään myös varaamaan paikkansa konserttiin verkkokaupan kautta, tarkempi ohje löytyy kaupan etusivulta.


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.