SUMU Big Band

Musician/Band
1K

- Musiikkia ihmisille -

SUMU Big Band

SUMU Big Band

3 weeks 3 days ago

Jag tror på sommaren!
SUMU ensemble kävi viihdyttämässä lähinnä itseään ja toivottavasti myös kuulijoita muinaistulien hengessä Raision Veneseuran saaressa.

SUMU Big Band

SUMU Big Band

1 month 7 hours ago

Kohta kajahtaa!

SUMU Big Band

1 month 3 weeks ago

Kas tässäpä iloksenne SUMU Big Bandin uusin etävideo, jossa solistivieraanamme on parhaista parhain Jay Kortehisto!

Kylmiä väreitä kuumiin kesäpäiviinne, olkaa hyvät.

SUMU Big Band

SUMU Big Band

3 months 2 weeks ago

Kiitos itsellesi, Alhetti Studio ja Tuomas Salminen!

Mitäköhän tässä on syntymässä? Veikkauksia saa esittää 😃

SUMU Big Band

3 months 3 weeks ago

Aurinkoista viikonloppua! ☀
Tasan vuosi sitten julkaisimme tämän etävideon, jossa on solistina huikea Tero Lindberg - The Golden Trumpet 🎺

SUMU Big Band

4 months 2 weeks ago

Onnellinen blues vuoden takaa. Tänä aamuna ainakin täällä Turussa paistaa aurinko ☀ joten miksikäs sitä ei olisi onnellinen 😊

SUMU Big Band

SUMU Big Band

4 months 3 weeks ago

Näin tässä sitten kävi, että vietämme jo toista koronavappua. Siispä, vaikka tämän videon alussa mainitaan jo mennyt vuosiluku, toivottakoon se edelleen teille kaikille oikein mainiota vappua missä ja miten sitä vietättekään. Keväthän on joka tapauksessa jo tullut!

Iloa ja aurinkoa päiväänne! 🥳😎☀️

SUMU Big Band

4 months 4 weeks ago

Huomenta! SUMU Ensemble on tänään mukana kirkonmenoissa.

Tilaisuutta voi seurata osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi/2021-04-25-mhql7qa86q

SUMU Big Band

5 months 11 hours ago

Merkkipäiväänsä tänään viettävät viehättävä pianistimme Noora Harjula sekä SUMUn historian toinen etävideo, Let's Face The Music And Dance. Onnittelemme! 🥳

SUMU Big Band

5 months 1 week ago

Tasan vuosi sitten tällä päivämäärällä julkaistiin SUMU Big Bandin ensimmäinen etävideo That’s What Friends Are For. Tämä kappale valikoitui tallennettavaksi ensinnäkin, koska sen sanoma sopi vuoden takaiseen (ja edelleen nykyiseenkin) tilanteeseen, jossa ystävyys on tärkeämpää kuin koskaan, mutta sen toteuttamiseen ja ylläpitämiseen on jouduttu keksimään täysin uusia välineitä kulloinkin vallinneiden rajoitusten sallimissa rajoissa. Toinen syy oli se, että kappale piti esittää viime kevään Whitney Houston –konsertissa, joka sitten jouduttiin siirtämään syksyyn. Solistina sekä tällä videolla että konsertissa lauloi ihana Iina Mutikainen, ja big bandia täydentää upea jousisektiomme.

Kuluneen vuoden aikana on tapahtunut yhtä aikaa paljon ja ei mitään, mutta ennen kaikkea vuodesta on puuttunut todella paljon. Keväällä 2020 yhteisharjoitukset jouduttiin lopettamaan kokonaan ja konsertit siirtämään syksyyn. Pieni väliaikainen höllennys koronarajoituksissa salli meidän esittää lokakuussa yhden konsertillisen Whitney Houstonin musiikkia ja marraskuussa toisen joulukonserteista, mutta nekin valitettavan rajalliselle yleisölle. Sen jälkeen kaikki yhteistoiminta jouduttiin taas lopettamaan kokonaan. Puuttumaan on jäänyt harrastuksen suola, yhteisöllisyys, joka monen soittajan kertoman mukaan on SUMU Big Bandissa poikkeuksellisen vahvaa.

Ajan hengen mukaisesti olemme kuitenkin jatkaneet harjoituksia etänä, tosin enemmän teoriapohjalta, yhteissoitto kun ei etäyhteyksien kautta oikein onnistu. Niin, ja onhan näitä etävideoitakin ehditty tekemään vuoden aikana useampia. Tuorein niistä on itse asiassa parhaillaan työn alla, se julkaistaan vielä tässä kevään aikana.

Tällä puheella jäämme jännityksellä odottamaan, mihin malliin elämä tulevana kesänä ja loppuvuonna asettuu. Toivomme seuraajillemme terveyttä ja aurinkoa kevääseen!


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.