Kun joulu on, 5.12. Naantali

Jousilla vahvistettu SUMU Big Band with Strings saa vihdoinkin solistikseen upean laulaja-lauluntekijän, popkanteletar Ida Elinan.

Ida Elina on kansainvälisesti keikkaileva artisti, joka on palkittu mm. Evento Awards Vuoden esiintyjä -palkinnolla, Vuoden Kantele -tunnustuksella, sekä voittanut 1. kansainvälisten kantelekilpailujen ammattilaissarjan.

Klassisen musiikin koulutuksen saanut Ida Elina löysi ja kehitti oman uniikin soittotyylinsä, kun hän näki YouTubessa fingerstyle-kitaristeja ja ”nyt hänen pop coverinsa ovat mullistaneet käsityksemme kantelemusiikista” (Helsingin Sanomat)

Ida Elina on konsertoinut lähes koko maailmassa, mm. Pohjois-Amerikassa, Aasiassa, Keski-Euroopassa sekä Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Ida Elina on julkaissut viisi albumia, joiden kappaleet soivat säännöllisesti eri radioasemilla.

Ida Elina on syntyjään pohjanmaalta, Oulaisista, mutta asustaa Espoossa. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta ja opiskellut Japanissa Hokkaidon yliopistossa. Ida Elina laulaa sujuvasti useilla kielillä, mukaan lukien mandariinikiinaksi, japaniksi ja ranskaksi. Ida Elina myös opettaa kanteleensoittajille omaa tyyliään mestarikursseillaan Suomessa ja ulkomailla. Hän on intohimoinen juoksija ja moninkertainen Oulaisten kaupunginmestari 800 metrin juoksussa.

Tässä SUMU Big Bandin, jousien sekä Ida Elinan huikeassa jouluisessa konsertissa kuullaan niin perinteisiä kuin uudempiakin joululauluja, joiden joukossa myös Ida Elinan omia kappaleita. Nyt on tarjolla siis varsinainen unelmien joulukonsertti!

Kantele / laulu: Ida Elina
Laulu / taustalaulu: Salla Haataja, Elisa Ockenström, Milla Ryytty, Ari Setälä
Orkesteria johtaa Rami Koskinen

SUMU Big Band with Strings feat. Ida Elina
5.12.2023 klo 19.00
Naantalin kirkko
Nunnakatu 1, Naantali

Liput 25 € ennakko, 30 € ovelta
Nuorisoliput (alle 16-vuotiaat) 10 €
Liput osoitteesta webshop.sumubigband.fi